Grote maten damesmode

Heb je een maatje meer en wil je liever niet in de winkel passen? Dan bestaan er voldoende online oplossingen voor grote damesmode, die zowel betrouwbaarheid als kwaliteit garanderen.

Wat voor online winkels zijn er?

De meest populaire en tevens voordelige zijn Neck.nl en Bonprix.nl. Wanneer je bestelt bij Bonprix.nl, dien je in gedachten te houden dat het vaak langer dan een week duurt voordat je je bestelling thuis hebt. Bij Neck.nl wordt het vaak al de volgende dag verzonden.

Betrouwbaarheid grote maten winkels

Bij beide eerder genoemde online winkels zijn de kleuren waarheidsgetrouw en ook voor de maten wordt er vaak een extra uitleg gegeven. Vertrouw je het niet, of twijfel je teveel welke maat je het beste kunt kiezen, dan kun je altijd bellen met de Klantenservice. Deze is bij Neck.nl overigens beter bereikbaar dan bij Bonprix.nl. Maar bij beide helpen zij hun klanten naar behoren.

Mode aanbiedingen

De meeste online winkels van zichzelf al zeer voordelig omdat ze minder kosten hebben dan traditionele winkels; en vaak is er uitverkoop. Wanneer je lid wordt van de digitale nieuwsbrief, ben je snel op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen. Over het algemeen wordt er tweemaal per jaar een grote uitverkoop gedaan, daarnaast hebben beide online winkels vaak verschillende acties tussendoor.

072913-BAN-PopUPv2

Wat kies je met een maatje meer?

Met een maatje meer verwacht je misschien minder mogelijkheden binnen de grote maten damesmode. Toch is er bij beide winkels een enorme keuze aan kleding. Van badkleding tot jeans en van jassen tot ondermode. En ook hierbinnen bestaan vaak veel acties met kortingen. Zo bestaan er badpakken met extra vulling rondom de middel, dat accentueert. En jeans met een elastische tailleband. Er zijn zelfs skinnies te koop, wanneer je bijvoorbeeld alleen een bredere taille hebt maar wel slanke benen. Wanneer je normaal gesproken maat 44 hebt, kun je het beste kiezen voor maat 44-46 dan bijvoorbeeld voor 42-44. Toch staat het er een enkele keer bij, dat een bepaald kledingstuk ruimer valt of juist het tegenovergestelde. Voor de zekerheid kun je ook twee exemplaren bestellen.

modcloth-plus-size-modelGemakkelijk retourneren
Wanneer je aldus toch maar twee exemplaren hebt besteld, omdat je niet zeker bent van de kleur of de maat, dan is het goed om te weten dat je gemakkelijk kunt retourneren. Bij de ene online winkel betaal je geen extra verzendkosten en bij een ander juist wel. De online winkel waarbij je je bestelling gemakkelijk en kosteloos kunt retourneren, is Neck.nl. Bij de bestelling is al een retourbon aanwezig met een adresstrook waarop het retouradres met antwoordnummer staat vermeld. Verder dien je de aankoopbon zelf te behouden als garantiebewijs. Het is altijd goed om van alles dat je terugstuurt even een kopie te maken voor je eigen administratie.

reergeEnkele praktische tips
Let er bij mode in een maatje meer goed op dat de stof een niet al de druk patroon heeft. Zwart kleed bijvoorbeeld vaak af, maar dit geldt niet bij alle kledingstukken. Koop bij voorkeur broeken met een elastische band en koop zo min mogelijk stretch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *