Grote maten herenschoenen

Het leven op grote voet: Als je een beetje groter dan gemiddeld bent, heeft dat voordelen als je bijvoorbeeld bij een popconcert over de mensen heen kunt kijken, of als je in de drukke binnenstad naar iemand opzoek bent. Bij het kopen van schoenen is het echter meer een nadeel dan voordeel. Veel schoenen zaken houden op bij maat 44/45 en dat is jammer. Er hoeft echter ook niet gewanhoopt te worden, want er zijn vrij gemakkelijk zaken te vinden waar men ook de grote maten van dienst kan zijn.

grotemode heren schoenen

Enkele tips voor het kopen van schoenen

  • Koop schoenen op het eind van de dag. De voeten zijn dan wat opgezwollen en ook dan moeten de nieuwe schoenen lekker aanvoelen.
  • Pas beide schoenen. De voeten van de meeste mensen zijn niet exact gelijk, het is dus zaak beide schoenen te passen.
  • Pas de schoenen met de bijbehorende sokken. Een sportschoen pas je met sportsokken en een schoen voor op kantoor met gewone katoenen sokken.
  • Een schoen moet vanaf het begin lekker zitten. Een schoen is geen auto en hoeft niet te worden ‘ingelopen’! De schoen moet een goede comfortabele pasvorm hebben.
  • Gun jezelf de tijd; schoenen kopen is geen haastklus!

grote maten heren scoenen

Waar kan je terecht?

Online kan je terecht bij de grote warenhuizen, zoals bijvoorbeeld Wehkamp en Otto waar je terecht kan tot maat 50 – 52. Ook de kleinere speciaalzaken zijn online te vinden. Bij Van Wonderen in Hilversum bijvoorbeeld zal men je graag van dienst zijn. In hun webshop grotemaatschoenen.nl vind je een ruime keus in grote maten herenschoenen. Bij Passo met vestigingen in Leeuwarden en Alkmaar heeft men grote keus in grote maten, kijk maar eens op passo.nl. In de webshop van schoenenxl.nl kan je herenschoenen vinden in de maten 46 tot en met 52 en twee maal per jaar worden daar de nieuwste modellen getoond.

grote maten heren sneakers

Soms wordt afgeraden schoenen in een webshop te kopen, omdat je de schoenen niet kunt passen. Dit advies is niet terecht, want de schoenen kan je thuis namelijk veel langer passen als in een winkel. Het moet natuurlijk wel binnenshuis gebeuren, zodat de schoenen niet beschadigd worden. Bij een erkende webwinkel heb je wettelijk altijd 7 dagen het recht tot retourneren van de goederen. Dit wordt de zogenaamde ‘afkoelingsperiode’ genoemd. Kijk ook of de webwinkel een keurmerk heeft, zoals het het Thuiswinkel Keurmerk of het Webshop Keurmerk, dat geeft nog wat extra zekerheid.

Als je niet kunt slagen, dan kan je altijd nog opzoek gaan naar handgemaakte schoenen. Bij berliozmaatschoenen.nl, of kopsschoenen.nl kan je voorbeelden zien van handgemaakte schoenen. Vaak natuurlijk wel een beetje duurder dan een productie schoen. Als je het voorgaande in acht neemt, kan je op grote voet leven met modieuze, stijlvolle kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *