Grote maten winkels

Eigen stijl online vinden: Grote maten mode is in veel situaties in vele webshops een aparte categorie. Naast de tops en jeans kan je ook ‘grote maten’ krijgen. Ondanks dat je het gevoel kan hebben dat ‘grote maten’ erbij worden gedaan, zo’n ‘o ja, die ook nog’ gevoel, het is al een hele verbetering vergeleken met de situatie voordat er zoveel webshops waren. Gelukkig zijn er tegenwoordig webshops exclusief gericht op grote maten.

misseQ400_logo_300kopieGrote webshops
Om te beginnen zijn er een paar grote winkelketens die zich speciaal richten op de vollere vrouw met XL maat. Bekende namen zijn MissEtam en Ulla Popkin. De stijlen van kleding die bij de veschillende winkels te krijgen zijn varieert. Dat is maar goed ook,w ant zo is er voor iedereen wat wils. Ulla Popkin kleding kenmerkt zich vooral door meer degelijkheid. Kleding van die webshop is goed te dragen naar bijvoorbeeld het werk. MissEtam richt zich meer op de jongere vrouw. Jeans, blingbling en grote printen kan je vinden bij MissEtam.

Kleine webshops
Naast de grote webshops zijn er ook verscheidene kleinere webshops te vinden die zich specifiek richten op vrouwen met een maatje meer. Een voorbeeld hiervan is Signia. Hippe kleding vanaf maat 42. Jurken, rokken, jeans…alles wat je nodig hebt, kan je er vinden.
Naron.nl is een webshops, speciaal voor vrouwen met grote borsten of bullen of allebei. Je kan er kleding, maar ook veel lingerie en badmode krijgen. Farfallina is gespecialiseerd in grote cupmaten en heeft een aparte categorie voor plussize. In de webshop van PrimaMama is positiekleding voor de grotere vrouw te krijgen.

c&a grote modeOok grote maten…
Naast webshops die exclusief zich richten op grote maten, zijn bij veel grotere kledingaanbieders grote maten te krijgen. Wehkamp, C&A, Neckermann, M&S, H&M…voorbeelden van grote bedrijven die ook veel aanbod hebben op het gebied van grote maten. Bij Promiss is, naast de ‘reguliere’ maten, ook een grote collectie aan grote maten kleding verkrijgbaar.

Eigen stijl
Alle bovengenoemde winkels hebben allen een eigen stijl. Om voor jezelf te bepalen welke winkel het beste aansluit bij jouw smaak, is het helemaal niet verkeerd om eens al die winkels na te pluizen. Een bakje koffie, op de bank, en al die websites nakijken. Bij welke webshop vind je de kleding die bij jou past!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *