Positiekleding grote maten

Bijzondere tijd, bijzondere mode

Zwangerschapsmode voor vrouwen met grote maten is nog steeds niet makkelijk te vinden, maar gelukkig komt er steeds meer en meer op de markt. Vooral online wordt er steeds meer en meer aangeboden.

Verkrijgbaar

Bij sommige grote kledingaanbieders zoals Wehkamp, BonPrix en Otto bieden zwangerschapskleding aan, waarbij soms een grote maat verkrijgbaar is. In de webshops van GrowingPosition, BellyFashion en Shop4Mama is een aparte categorie te vinden voor grote maten zwangerschapskleding. Op de website van PrimaMama.nl is alleen maar positiekleding voor vrouwen met een grotere maat verkrijgbaar. Deze website is dan ook opgezet door iemand, die zelf tijdens de zwangerschap had ondervonden, dat de positiemode voor de grote vrouw moeilijk verkrijgbaar was.

positiekleding grote mode

Comfort en hip

Belangrijk bij kleding is dat het lekker zit en er leuk uitziet. Als je zwanger bent is comfort nog belangrijker geworden, terwijl je niet direct in een slobberige broek wil lopen. Online kan je dan ook vooral veel leuke tunieken en tops vinden. Ook mooie vesten die over je mooie grote zwangere buik passen zijn verkrijgbaar. Tunieken in felle kleuren, maar ook in meer rustige en donkere kleuren zijn te vinden. De tunieken draperen mooi over je buik en benadrukken vooral je buik die je wilt laten zien! Rokken met panty’s zijn tegenwoordig ook aangepast aan de grote maat en de grotere buik.

Kate Middleton maternity clothes style

Zwangerschapsbroeken

Zwanger zijn en broeken geven altijd een spanningsveld, of je nu een XL maat hebt of niet. Zeker bij een maatje meer is het vinden van een zwangerschapsbroek niet makkelijk. Gelukkig worden ze steeds meer aangeboden. Zowel de meer sjieke broek voor naar het werk, als de jeans die je toch ook niet wilt missen. Op de bovenstaande websites zijn ze terug te vinden.

BH

Aangezien niet alleen je buik groeit, maar ook je borsten tijdens een zwangerschap is een stevige en comfortabele BH noodzakelijk. Ook die zijn tegenwoordig meer en meer in grote maten verkrijgbaar. Zelfs bij de Hema kan je daar al voor terecht. Een voedingsbh is makkelijk na de bevalling, maar kan je natuurlijk al voor de bevalling gaan dragen. Vaak zijn voedings bh’s zeer comfortabel en makkelijk in gebruik.

tips positiekleding grote mode

Bijzondere tijd

De grote maten positiemode van tegenwoordig is een hele geruststelling. Niet meer leuren maar ontspannen online bestellen, zodat je kan genieten van die bijzondere tijd dat er een kleintje in je buik groeit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *