Trouwjurken grote maten

trouwjurk grote matenSlanker lijken: er zijn verschillende manieren om in een trouwjurk slanker te lijken, als je dat wilt! Een wijd model kan afkleden. Ook een trouwjurk waarin je langer lijkt, kan je slanker doen lijken. Tegenwoordig zijn trouwjurken in allerlei kleuren te krijgen. In een jurk met een egale kleur kan je figuur slanker overkomen. Andere tips zijn:

  • Laat zo min mogelijk synthetische stoffen verwerken in je trouwjurk.
  • Benadruk dát deel van je figuur wat je mooi vindt.
  • Een V-hals staat mooi bij een vol figuur.
  • Geen pofmouwtjes en geen dichte decolleté.

trouwjurk grote maatOnline verkrijgbaar

Trouwjurken in grote maten zijn zowel online als in winkels te koop.Aryan Fashion, zie “trouwjurken” en dan “grote maten”. Op de website van Vowstory kan je grote maten trouwjurken bestellen, waarbij je jouw maten kan doorgeven, zie “trouwjurken” en dan “grote maten”. Ook is er de mogelijkheid om de showroom in Amsterdam te bezoeken.

Winkelsgrote mode trouwjurk

Le Michel Bruidsmode, de winkel is te bezoeken in Geffen (NB). Op de website kunt u een impressie van het aanbod vinden, zie “trouwjurken” en dan “grote maten”.
Bij de Honeymoonshop in Rotterdam kan je online jouw favoriete trouwjurken in de paskamer laten hangen en tijdens een afspraak in de winkel de jurken passen. Op de website is er een aparte afdeling voor de “volslanke bruid”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *