Badmode grote maten

Als je een vrouw bent met een grote maat, hoef je tegenwoordig niet meer lang te zoeken naar badmode in jouw maat. Vroeger kon je een enkel badpak kopen en dan was dat óf een zwarte óf een niet zo hippe óf een zwarte niet zo hippe. De huidige grote maten badmode is een stuk hipper geworden.

plus-size-bathing-suit

Verkrijgbaar
Grote maten badmode is tegenwoordig in veel verschillende winkels verkrijgbaar. Vooral online zijn er veel webshops, die grote maten badmode aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn de webwinkels van Farfallina, Naron.nl en Fashionchick.nl. Ook bij de grotere webwinkels van Wehkamp, Otto en C&A zijn badpakken, tankini’s en bikini’s in grote maten verkrijgbaar. Kwaliteit merken als Eleomi, Lascana, Gottex en Freya zijn ruim verkrijgbaar. Wehkamp speelt met het eigen merk in op de trends van de grote merken. Wil je een badpak in een winkel eerst zien en dan kopen, kan je bij de C&A, V&D en H&M terecht.

Alle kleuren
De zwarte badpak met voorgevormde cups, eventueel met wat afslankende belijning is nog steeds verkrijgbaar, maar is gelukkig één van de vele mogelijkheden geworden. Zoals in heel de fashionwereld zijn grote opdrukken en felle kleuren terug te vinden. Natuurlijk ook in de grote badmode is dit te zien. Ruitjes, grote bloemen, kleine designs, … ook de grote maten badmode mag gezien worden.

fc16635116f66c4ccd279a5a5c774552

Modellen
Tegenwoordig zijn voor de volle vrouw ook leuke en stoere tankini’s en hele vrouwelijke bikini’s te krijgen en niet enkel de recht toe en recht aan badpakken. De badpakken hebben mooie accenten op de taille door een gedrapeerd model of een mooie combinatie van unikleur lijnen en multicolor designs.
De badmode kan met beugels, zonder beugels of met voorgevormde cups worden gekocht. De tops of badpakken hebben een elegante rechte of juist een meer sexy decolleté.

swimsuit1

Benadrukken of verhullen
Met een mooi badpak of tankini kan je juist benadrukken wat je wilt laten zien of juist verhullen wat je wat minder mooi vindt. Zo zijn er bijvoorbeeld badpakken verkrijgbaar met een verstevigde buikstuk. Minder buik, maar wel een mooi getailleerd figuur. Of juist de decolleté benadrukken, al dan niet voorgevormd. Bij badpakken en tankini’s kan je jouw figuur tot haar recht laten komen door juist wel of niet speelse belijning in tegengestelde kleuren te kiezen.
Met andere woorden: badmode voor elk wat wils!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *