Feestjurken grote maten

Een grote maat hebben kan nou eenmaal lastig zijn. Je hebt minder keus en moet vaak naar een aparte winkel om kleding te kunnen kopen. Gelukkig zijn er genoeg winkels die ook grote maten kleding aanbieden. Ook feestjurken zijn verkrijgbaar in grotere maten, maar er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten. Dit zijn overigens ook tips die werken bij kleding voor het dagelijkse leven, dus lees snel verder!

Tips voor de juiste feestjurk

De eerste tip is om simpelweg te kiezen voor de juiste maat. Het kiezen van een kleine maat zorgt dat alles geaccentueerd wordt, maar dan op een slechte manier. Iets dat je absoluut niet wil. Het kiezen van een te grote maat zorgt ervoor dat je groter lijkt, voornamelijk in de breedte, en ook dat wil je niet. Je kunt bijvoorbeeld voor een feestjurk kiezen die bij de borsten mooi aansluitend is. Dit zorgt namelijk voor een decolleté en is weer sexy. Als de jurk verder wat uitloopt, is er toch een figuur te zien en dat is precies wat je wil.

grote mode feestjurk

Zoals je waarschijnlijk wel vaker gehoord hebt: zwart kleed af. Felle kleuren zorgen voor een bredere uitstraling . Zwart is echter zeer geschikt voor alle gelegenheden. Wil je dan toch een kleur? Kies dan niet voor een te felle kleur. Er zijn een heleboel prachtige feestjurken verkrijgbaar in bijvoorbeeld donkerrood. Niet te fel maar alsnog een kleurtje. Verder is het belangrijk om te weten welke delen van jouw lichaam je wilt accentueren. Mensen met een gezonde boezem kiezen bijvoorbeeld voor een top die wat strakker om het bovenlichaam zit.

grote maten feestjurk

Accessoires

Wil je graag een jurk met strepen? Kies dan alleen voor verticale strepen. Horizontale strepen zorgen er eveneens voor dat je breder lijkt dan je daadwerkelijk bent, terwijl verticale strepen juist zorgen dat je langer lijkt, en wie wil er nou niet langer lijken? Bij een grote boezem kan je de aandacht verleggen door een lange ketting te dragen. Een lange ketting kan perfect bij een feestjurk en zorgt ervoor dat de aandacht wordt verlegd.

Tenslotte is het altijd belangrijk dat je je ook goed voelt bij wat je draagt. Ben je tevreden? Dan straal je dit ook uit en bovendien voel je je ook lekker in wat je draagt. Qua kleuren kun je goed kijken naar je haarkleur en de kleur van de ogen. Door te kiezen voor die kleur, zit je altijd goed.

grotematenfeestjurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *