Nachtkleding grote maten

Jouw nachtkleding: fijne droomoutfits in een maatje meer. Wakker worden in een zacht flanellen pyjama na een nacht heerlijk slapen: geluk is soms zo simpel. Als je een maatje meer hebt, wil je nachtkleding die fijn zit waar je vollere vormen goed in uitkomen. Want comfortabele nachtkleding is belangrijk voor een beetje slaapgeluk. Stijlvol ‘voor de nacht komen’ is daarbij een prettige bijkomstigheid. Hierbij wat leuke adresjes en tips om de droomoutfit voor jouw vollere maten te scoren.

nachtkleding grote mode
Beste nachtkleding koopjes

Online zijn er heel wat webwinkels waar het prettig winkelen is voor nachtkleding in een maatje meer. Bonprix.nl (www.bonprix.nl) heeft een ruim assortiment nachtkleding voor dames met vollere vormen. De kleding is fris en trendy. Voor nachtkleding voor heren kun je bij Topfashion XXL (www.topfashionxxl.nl) terecht. Ze hebben een klein assortiment nachtkleding van topmerken in topkwaliteit. Een prachtige Ralph Lauren badjas is natuurlijk een bijzonder cadeautje voor jezelf of iemand anders. Topfashion XXL is onderdeel van winkelketen G&G for Men(www.ggspecialsizes.com) met diverse filialen in Nederland. Neckermann (www.neckermann.com) heeft voor dames en heren een leuke collectie nachtkleding in een prettige prijsklasse. Bij Ulla Popken (www.ullapopken.nl) vind je stijlvolle nachtkleding voor hem en haar. Je kunt broeken en bovenkleding apart kopen, dus er valt veel te combineren. Ulla Popken heeft ook winkelfilialen in Nederland. Stap voor mooie nachtkleding gewoon eens binnen bij een filiaal bij jouw in de buurt.

grote mode nac htlkleding

Tips & tricks nachtkleding

Als je overdag leuke, stijlvolle kleding draagt, waarom ’s nachts met minder genoegen nemen? Hier nog wat tips & tricks om jouw volle figuur optimaal te showen. Prints, mits op de juiste manier gebruikt, laten je figuur goed uitkomen. Kleine dessins die in de lengte werken, zijn prima voor de vollere maten. De klassieke streepjespyjama doet het dus altijd goed. Soepele stof die goed ademt, is belangrijk om lekker te slapen. Voor de dames is het leuk om eens een herenmodel te proberen. Lekker stoer en als je bijvoorbeeld een broek combineert met een roze top blijft het ook super vrouwelijk! Naast sportieve nachtmode is de klassieke herenpyjama terug als model. Trend bij de heren is de shortama. Dit is een pyjama met korte broek, lekker voor de warme zomernachten.

Een heel gedurfde trend op pyjamagebied gespot op het web; je pyjama gewoon op straat dragen. Maar dat is natuurlijk ook niet onbegrijpelijk. De nieuwe collectie nachtkleding in een maatje meer draag je het liefst dag en nacht. Want in jouw ideale droomoutfit voel je je goed en zie je er goed uit.

nacht kleding grote maten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *