Grote maten kinderkleding

Kinderen groeien als kool, dat horen we maar al te vaak. Als je zelf kinderen hebt, kun je ervan meespreken. Maar wat nu als je kinderen heel snel groeien? Niet alle kinderen passen in de standaardmaten. Soms zijn ze wat voller of hebben ze langere benen dan andere kinderen. Dit kan het zoeken naar passende kledij een stuk moeilijker maken. Gelukkig zijn er winkels die ook aandacht hebben voor kinderen die niet altijd in de standaardmaten passen.

kids kleding grote maten
Kinderkleding aanbod

Enerzijds heb je de winkels die je kunt bezoeken. Je kunt kiezen uit 2 soorten: de winkels die speciale maten verkopen en de winkels die kledij op maat van je kindje maken. Zo heb je bijvoorbeeld in Amsterdam de winkel ‘Bonne chance’. Op deze pagina vind je een goede lijst met gespecialiseerde winkels per provincie. Ook C&A en Wehkamp hebben een aangepast assortiment kinderkleding voor de vollere klantjes. Anderzijds heb je ook een grote keuze aan online shops in binnen- en buitenland. Zo vind je heel wat leuke kleren op www.hummbee.com, ook op www.kinderkledingplus.nl kun je trendy kledij voor kinderen met een maatje meer vinden.

kionderkleding gote maat

Kinderkleding trends

De trends op vlak van kinderkleding richten zich vooral op rokjes, gebreide jurkjes en glitter bij de meisjes. Prints met uilen, rendieren en wilde dieren zijn talrijk aanwezig. In combinatie met bont en schoenen vol glitter, voelt je dochter zich vanzelf een prinsesje.
Voor de jongens zijn gekleurde broeken, bretels en een trui met elleboogstukken weer helemaal in. En om helemaal trendy te zijn, ga je best voor een ‘sweatsuit’. Dit is een jumpsuit in een sweaterstof. Dit is natuurlijk niet alleen trendy maar ook makkelijk. Je hoeft maar 1 kledingstuk te kopen, leuke schoenen eronder en klaar voor een dag vol plezier. En natuurlijk kunnen ook stoere meisjes zo’n ‘sweatsuit’ dragen.

Grote mode kinderkleding

Voor kinderen met een maatje meer is het ook heel belangrijk dat ze zich goed voelen in hun nieuwe outfit. Niet alleen de trends en de maat spelen hierin een grote rol. Ook het gevoel dat ze er zelf bij hebben telt. Betrek je kind daarom zoveel als mogelijk bij het kiezen van kledij. Kies zelf een paar leuke dingen uit en laat je zoon of dochter daaruit een favoriet kiezen. Zo zullen ze zich elke ochtend met veel plezier aankleden en vrolijk de dag beginnen.

kinderkleding maten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *