Cocktailjurken grote maten

Op sjiek

grotemode cocktail jurkGa je een avondje uit en wil je op sjiek, maar je hebt geen mooie jurk en ook nog een maatje meer…, wees gerust: er zijn mooie cocktailjurken te vinden, zelfs in grote maten. Je kunt kijken op Neck.nl en Bonprix.nl voor meer eenvoudige jurken, maar kijk ook eens op Degalazaak.nl, Dreamdresses.nl of Lightinthebox.com voor nog meer mogelijkheden. Pabo.nl richt zich meer op een sexy uitstraling, maar ook hier is de keuze enorm.

Waar let je op

Allereerst neem je al jouw maten op. Borsthoogte, taillemaat en heupmaat. Daarna is de beenlengte altijd goed om te weten, voor het geval je een aparte rok met een bovenstukje koopt. Het meten van de totale jurklengte is even iets lastiger, daarbij kun je het beste even iemand laten meehelpen. Schrijf het allemaal goed op en neem de maten mee tijdens het winkelen, wijk hier zo min mogelijk van af. Meet je jouw persoonlijke maten niet, dan kom je gegarandeerd thuis met een jurk die toch niet helemaal goed zit. Maar koop je je cocktailjurk in een reguliere winkel, dus niet online, dan heb je deze mogelijk al even kunnen passen.

 

grote mode -dressesThuis passen

Een voordeel van online winkelen is dat je de jurk thuis kunt passen, op je gemak en waar je de ruimte hebt. Misschien beoordeelt er iemand met je mee. Je hebt in elk geval niet iemand om je heen lopen die eigenlijk het liefst wil dat jij de jurk gewoon koopt en je misschien volledig een verkeerd advies geeft. Wanneer je gewoonweg voorzichtig met de spullen van de online winkels omspringt, kun je de jurk altijd nog weer retourneren en bij Neck.nl is dit in elk geval al kosteloos.

 

Betrouwbare webwinkels

Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar een leuke cocktailjurk, één die goed bij jou past en die jou aanspreekt in kleur en variatie, dan kun je helemaal opgaan in een bepaald model. Stel dat je dan toch even verder kijkt, de foto aanklikt en de beschrijving en je ziet dat de jurk niet meer in jouw maat of jouw gewenste kleur verkrijgbaar is. Staar dan niet blind op dit ene model. Kijk je momenteel in een webwinkel die een waarborgkeurmerk heeft, blijf daar dan bij. Of kies een andere webwinkel met een geldig waarborgkeurmerk. Neck.nl, Bonprix.nl en Pabo.nl zijn in elk geval al drie van dit soort webwinkels. Stel dat je iets retour wilt zenden, dan wordt dit gewoon geregeld voor je en vaak krijg je gewoon je geld terug. Om maar even een veel voorkomend voorbeeld te noemen.

neckermann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *